Haliliye’de etkinlikler tam gaz! Bu kez konser…

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Süleymaniye Mahallesinde Grup İhvan İlahi Konseri düzenledi.

Haliliye’de etkinlikler tam gaz! Bu kez konser…
Haliliye’de etkinlikler tam gaz! Bu kez konser…
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Ayı etkinliklerini devam ettiriyor. Etkinlikler kapsamında, Haliliye Belediyesi Gezici Sanat TIR’ı Süleymaniye Mahallesinde Gup İhvan’ı mahalle sakinleri ile buluşturdu. Şehit Ümit Yolcu Parkında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen ilahikonserinde, semazenlerde sahne aldı. Okunan ilahilere eşlik eden mahalle sakinleri, etkinlikte güzel dakikalar geçirdi.

‘CANPOLAT HER KONUDA YANIMIZDA’

Düzenlenen etkinliğe katılan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mahallenin ve vatandaşların her sorunu ile bizzat ilgilendiğini dile getirdi. Muhtar Dağ, “Başkanımız sağ olsun kendisiyle her görüşmemizde sorunları anında çözüme kavuşturuyor. Özellikle ilaçlama konusunda gösterdiği hassasiyet bizleri çok rahatlattı. Başkan sayesinde Süleymaniye Mahallesi daha yaşanılır bir mahalle oldu” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programa katılan vatandaşlar da, Canpolat’ın hazırlattığı etkinlikten dolayı teşekkür etti. Program, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ’ın Grup İhvan’a hediye takdimi ile son buldu.

Öte yandan Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 22.00’de Ahmet Yesevi Parkında Fatih Kahvecibaşı ilahi konseri düzenlenecek.

AJANS URFA

26 May 2019 - 12:11 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi