Haliliye’de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında yaygınlaştırdığı çalışmalara devam ediyor. Temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, Bağlarbaşı, Yavuz Selim, Hızmalı ve Şehitlik mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye’de dezenfekte çalışmaları sürüyor
Haliliye’de dezenfekte çalışmaları sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi, Covıd-19 salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı faaliyetlere devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri salgın kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor.

Vatandaşların sağlığı için seferber olan ekipler son olarak Bağlarbaşı, Yavuz Selim, Hızmalı ve Şehitlik mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Ekipler büyük araçların giremediği dar sokaklara ise küçük yıkama ve dezenfekte araçları ile ulaşmaya çalışıyor.

Ayrıca temizlik ekipleri, gece saatlerinde ana arterleri ve pazar yerlerini köpüklü su ile yıkamaya devam ediyor.

Haliliye Belediyesi salgınla mücadele kapsamında ilgili tüm birimleri çalışmalarını sürdürüyor.

AJANS URFA

07 May 2020 - 13:12 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi