Haliliye Meclisi’nde 3 imar değişikliği reddedildi

HALİLİYE- Haliliye Belediye Meclisi’nde İmar komisyonundan gelen 3 imar değişikliği uygun olmadığı gerekçesiyle meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

Haliliye Meclisi’nde 3 imar değişikliği reddedildi
Haliliye Meclisi’nde 3 imar değişikliği reddedildi
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Meclisi Eylül ayı 3. Olağan Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Başkanvekili Cengiz İzgördü başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

Toplantıda, ilçeye bağlı Konuklu Mahallesi, 127 ada 1 parsele ait Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili hususun Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

08.07. 2021 tarih ve 137 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

08.07. 2021 tarih ve 138 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

05.08. 2021 tarih ve 156 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

Haliliye Meclisi’nin Eylül ayı 4. toplantısı yarın saat 15.00’da gerçekleştirecek.

BİHA

#

08 Eyl 2021 - 16:32 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Bozan - Yerre gire sizde imar değişikliğinizde durmadan imar değişikliği yapıyorsunuzda neler değişiyor.Sorumluluk sahanız olan dağ eteğinde bugüne kadar 100 keredir imar değişikliği yapıyorsunuz.Ama hizmet etmeye gelince hani alt yapı,yolları, yok!işiniz kârınız el kaldır,el indir hani hizmet hizmet yok!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 16:32
03

Şıh - Baba oğuldan anlaşamaz bi zamanda yaşarken hangi akılli Bu dağetegini ada yaptı heralde millet birbirini vursun diye yaptı yada rant yok diye kimse dokunamiyor arkadaş bari imarı iptal edin 25 yıldır ne ekseydik şimdi meyvesini almıştık bizede yazik deilmi vergisini ödüyoruz ama deee kanalın orda tarim arazisinin ortasına yok olan fistik bahçelerine hertürlu hizmet var bu doğanında intikami bedeli ağir olacak zaten memlekette yok diyecek kadar ağaç var kalanıda biz bitirelim bu işi kökten bitirelim gitsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 16:32
01

Halil - Bunlar tırro tırro el kaldır,el indir bunu bilirler.Şahsiyetsiz kişilerdir.Recep Tayyip Erdoğanın talimatı ile iş yaparlar.Çünkü kendi şahsiyetlerini daha elde edememişler...Bu nedenle bir karar aldıklarında talimatla alırlar.Kentte konut kira fiyatları almış başını gidiyor.Meydan fırsatçılara kalmış...Bu tırrolarda dağ eteğinde halka ucuz konut üretmek yerine fırsatçıların ekmeğine yağ sürüyorlar.Kentte ne tarım arazisi dinliyorlar ne bağ,bahçe her tarafı rant uğruna imara açıp betonlaştırıp ondan sonra da kıç kadar parklar yapıp kenti yeşillendiriyoruz diye halkı kandırıyorlar.Soytarılar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 16:32

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi