Canpolat, vatandaşlarla istişare toplantısı yaptı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Süleymaniye Mahallesinde vatandaş ve esnafla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat sorunları yerinde tespit etmek, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezilerini Süleymaniye Mahallesiyle devam ettirdi. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte saha incelemeleri gerçekleştiren Canpolat’a, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keskin ve Mahalle Muhtarı Salih Dağ’da eşlik etti. Yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili vatandaşlarla görüşerek istişarelerde bulunan Canpolat, vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için de ilgili birimlere talimat verdi.

BİRİM AMİRLERİNE TALİMAT VERDİ

Canpolat, saha incelemelerinin ardından mahalle sakinleriyle toplantı yaptı. Toplantıda mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, notlar alan Canpolat, Haliliye Belediyesinin çalışmalarını da anlattı. Canpolat, her an vatandaşın emrinde olduklarının altını çizerek, yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak neler yaptık, neleri planladık, şu anda hangi aşamadayız ve geleceğe yönelik olarak planlarımızla alakalı sizlerin görüş ve önerilerinizi almak ve ne tip talepleriniz olacak, ne istekleriniz olacak bunları sizlerle karşılıklı olarak görüşüp, konuşup yol almak ve buna göre bir harita belirlemek. İnsanın olduğu, sosyal yaşamın sürdüğü her yerde muhakkak sorunlar, istekler, talepler, eksiklikler sürekli olacaktır. Ama bizde sürekli sahadayız, sürekli sizlerin yanındayız ve sizlerin yanında ve emrinde olamaya devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman bölgeden elimizi, ayağımızı veya hizmetlerle ilgili olan kısımdan elimizi çekmedik ve çekmeyeceğiz. Bu böyle devam edecek, ihtiyaç olduğu sürece biz varız ve var olmaya devam edeceğiz. Bu mahiyette şuan buradayız. Biz sizleri seviyoruz bunu buradan ifade etmek isterim, biz sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Allah için bu işi yapıyoruz, sizler için bu işi yapıyoruz, bu şekilde bu devam edecek. Bizde sizlerin her zaman yanınızda olacağız, emrinde olacağız, her zaman geleceğiz. O nedenle bir Süleymaniyeli olmaktan, Süleymaniye Mahallesinin benim ilçemde olmasından, sizlerle bir arada olmaktan mutlu olduğumu ifade ederim. Burada ilgili arkadaşlarım var, kapılarımız herkese açık, makamımız herkese açık, telefonumuz herkese açık, müdürlerimiz orada sürekli görüşebilirsiniz, gidip gelebilirsiniz, bizler zaten geliyoruz, sahada karşılaşıyoruz.”

Canpolat, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinleyip, çözümlere ilişkin hazırda bulunan birim amirlerine talimat verdi.

BİHA

27 Eyl 2021 - 13:44 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Bozan usta - Ne SOSYAL MESAFE VAR NE MAAKE VAR DIPDIPE OTURMUSLAR. BUMU PANDEMI BUmu SERBESYLIK ADIKI BELEDIYE TOPLANTI YAPIYOR. YAW BIRAKIN BU ISLWRI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 13:44

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi