On binlerce yavru Şabut Fırat'la buluştu

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Halfeti Baraj Göletindeki balık sayısını arttırabilmek için gölete 75 bin adet Şabut balığı yavrusu bıraktı.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üretilen 75 bin adet Şabut balığı yavrusu Fırat havzasına bırakıldı. Halfeti Baraj Göleti’ndeki balık popülasyonunu arttırmak için çalışma yürüten İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yavru balıkları düzenlenen törenle göletle buluşturdu. Düzenlenen törene Halfeti Kaymakamı Selin Sarı’da katıldı. Kaymakam Sarı, balıkların bir kısmını kendi elleriyle gölete bıraktı.

Halfeti Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üretilen 75 bin adet Şabut balığı yavrusu Halfeti Baraj göletini balıklandırmak için Kaymakamımız Sn. Selin SARI tarafından Fırat Havzasına bırakıldı” İfadeleri kullanıldı.

BİHA

28 Eyl 2021 - 17:23 Şanliurfa/ Halfeti- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Abdullah türedi - Fotoğrafa bakarsak balıkları bırakan arkadaş, eğilip elindeki kova veya her neyse suya daldırsa ve balıkları bodoslama değilde usul usul yaşacagı suya alıştıra-alıştıra bıraksa daha güzel olmaz mı? Yazık sizi mezun eden hocaların emeğine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 17:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi