Şanlıurfa’da bir çocuk kayboldu! Ailesi endişeli...

Haliliye’de 10 yaşlarında down sendromlu bir çocuk kayboldu. Ailesi sağlığından endişe ettiği çocuklarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.

HALİLİYE- Olay, bugün Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’ndeki eski kadın doğum hastanesi civarında yaşandı.

10 yaşlarındaki down sendromlu Mahmut Denemeci kayboldu. Ailesinin kaybolduğunu fark ettikleri çocuktan öğle saatlerinden bu yana haber alınamadığı öğrenildi. Kendisini ifade etmekte güçlük yaşadığı belirtilen çocuk her yerde aranıyor.

Ailesi sağlığından endişe ettiği çocuklarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.

BİHA

24 Eki 2023 - 09:37 Şanliurfa- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi