Şanlıurfa'da kan donduran görüntü ve iddia!

Şanlıurfa’da korkunç bir olay meydana geldi. Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, her hafta mama vermeye gittiği Göbeklitepe yolundaki köpeklerin ölüsünü buldu. Muhtar Altun'un şüphesi ise kan dondurdu.

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşanan olay vicdanları rahatsız etti.

Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, her hafta mama vermeye gittiği Göbeklitepe yolundaki köpeklerin öldüğünü fark etti.

Muhtar Altun, cep telefonuyla görüntülerini çektiği köpeklerin zehirlendiklerinden şüphe ettiğini belirterek, duruma tepki gösterdi.

Altun, "Her hafta mama verdiğim bu köpeklerin ölüsünü buldum. Köpeklerin zehirlendiğinden şüphe ediyorum.” dedi.

07 Eki 2023 - 18:27 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi