Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz

ABD ziyareti öncesi havaalanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret öncesinde havalimanında açıklamalarda bulundu.

"Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisindedir" diyen Erdoğan, "Bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirmeden sonra gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz" dedi.

BİHA 

16 Eyl 2023 - 13:38 Şanliurfa- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Haydi Görelim - Türkiye yollarını Avrupadan ayirmadi, Avrupa Türkiyeden yollarını ayırdı. Git Araplarin kardeşlerinizin yanına buyurun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 03:46
01

Siyaset =yalan - Sen halen orda mısın... Millet işsiz ekonomik ne halde. Sen hala hikaye anlatıyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 16:47

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi