Urfalı işletme kebabı euro ile satmaya başladı

Şanlıurfa'da bir kebapçı artan maliyetler ve TL’deki değer kaybı nedeniyle her gün etiket değiştirmekten bıkınca çareyi euro ile satış yapmakta buldu. Ulusal gündeme de düşen kebapçı, tepkilerin ardından euro fiyat listesini kaldırdı.

Türkiye'de yüksek enflasyon oranı ve ekonomideki dalgalanma vatandaşları farklı yöntemlere itiyor. Şanlıurfa'da Kirve’nin Yeri isimli kebapçı dükkanı, artan maliyetler ve TL’deki değer kaybı nedeniyle ödemeleri euro ile kabul etmeye başladı.

Urfalı işletmenin fiyat listesini euro tabanlı güncellemesi, sosyal medyada da paylaşılmasının ardından ulusal medyada haber oldu.

Tepkiler ardından iş yeri sahibi euro tabanlı fiyat listesinin yer aldığı pankartı kaldırdı.

BİHA

08 Eyl 2023 - 11:32 Şanliurfa- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Yaziklar Olsun. - Avrupa bizi kıskanıyor diyen ülkenin cumhurbaşkanı, bugün ise döneri euro ile satiyorsa denilecek laf bulamıyorum. Utanilmasi lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Eylül 01:51

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi