Halktan destek istediler

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile beraberindeki heyet, tarihi çarşılar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, destek talep etti.

28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci turu yapılacak olan seçimlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmalarına devam eden Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın tarihi çarşılarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde, Şanlıurfa merkez ilçeler arasında AK Parti’ye yüzde 77 oy çıkararak rekor kıran Eyyübiye seçmeninin, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yeni rekor için hazır olduğunu belirten Başkan Kuş, “Eyyübiye seçmeni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın samimiyetine, onunla birlikte yol yürüyen kadroların gayretine inanıyor, güveniyor. Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, Eyyübiye yeni rekor için hazır” ifadelerini kullandı.

BİHA

25 May 2023 - 15:18 Şanliurfa- Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi