Jandarmadan Urfa’nın iki ilçesine operasyon! Gözaltılar var

Şanlıurfa’da jandarma ekiplerince, Viranşehir ve Siverek ilçelerinde 5 farklı adreste silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona ilişkin 5 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda da mühimmat ele geçirildi.

ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde JASAT dedektifleri ve asayiş timleri, Şanlıurfa’nın Viranşehir ve Siverek ilçelerinde silah kaçakçılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. 5 farklı adreste yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon çerçevesinde; bir adet kaleşnikof, tüfek ve şarşör, üç adet tabanca ve şarşörü,  5 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet 7.62 mm kaleşnikof fişeği, 50 adet 7.62 mm tabanca fişeği ve 77 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında da adli makamlarca işlem başlatıldı.

BİHA

22 Eki 2022 - 13:58 Şanliurfa- Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi