Zırhlı aracın altında kalan Nure’nin annesi konuştu!

Viranşehir’de zırhlı aracın altında kalarak yaralanan Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, zırhlı aracı süren polisin “geçmiş olsun” demediğini belirterek polisten şikayetçi olduğunu söyledi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün emniyete ait zırhlı aracın altında kalarak yaralanan 5 yaşındaki Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, olay anını ve ardından yaşananları anlattı.

Kızının gözü önünde aracın altında kaldığını aktaran anne Dikçe, olayın kuyumcudan çıktıkları sıra yaşandığını söyledi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün akşam 1,5 saatlik bir operasyon geçiren Nure’nin bir ameliyat daha geçireceğini belirten anne Dikçe, “Ben yetkililerden bir şey istemiyorum. Sadece kızım iyileşsin, yeter” dedi.

“POLİS GEÇMİŞ OLSUNA BİLE GELMEDİ”

Anne Dikçe, olayın gözü önünde yaşandığını dile getirerek, olayı şöyle anlattı:

“Kuyumcuya gitmiştik tam çıkarken olay o sırada yaşandı. Kızım o sıra tam önümdeydi. Dursaydı öyle bir şey olmazdı. Çarptı tekrardan bastı. Hastaneye getirdik. Müdahalede geciktiler. 2 saat ambulansı bekledik. Ayağında 3 kırık var. Üzerinde derin yara var. Dün akşam ameliyat oldu. Tekrardan ameliyat olacak. Ben yetkililerden bir şey istemiyorum sadece kızım iyileşsin yeter.”

Aracı süren polisten de davacı olduğunu kaydeden Anne Dikçe, “Kızımı gözümün önünde ezdi. O polis bir ‘geçmiş olsun’ demeye bile gelmedi. Ben o adamdan sonsuza kadar şikayetçiyim” ifadesini kullandı.

BİHA

21 Eki 2021 - 16:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

05

İSTANBULDA - Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin bu cuma günü yüzü suyu hürmetine. Kız annesinin hemen önünde değildi, Annenin kızdan haberi yoktu çarptıktan bir süre sonra kızın başına geldi. polis hemen ilgilendi durdu ambulansı aradı müdahale etmeye çalıştı. Abla pek doğru söylemiyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:37
04

Zengin - Şehir bu ara sokakta şehir içinde askeri aracın zirhli aracın ne işi var. Elbette polis bilerek ezmez hiçbir insan bunu bilerek yapmaz. Ama bu araçlarda bir sürü kör nokta var önlerini bile zor görüyorlar.Tabi hızlı kullanan kuralsız kullanan nasıl olsaa polis asker aracı yol benim diyen de var. Zırhlı araçların şehir merkezlerine herhangi bir olay olmadığı zamanlarda girişi yasaklanmalı. Millet çocuğunu beline mi bağlasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:37
03

Geçmiş olsun. - Yok abla yok bunların çoğu beleş yemeği çayı bilirler ancak. Birde gittikleri her kurumda ayrıcalık isterler. Bir çoğu iyilikten uzaktırlar. Allah a şükürler olsun kızın kurtulmuş inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:37
02

urfalı - çocuğa araba çarpıyorsa sahip çıkmadığın içindir adam kaldırıma çıkıp senin çocuğuna çarpmadı heralde. yazık çocuğa geçmiş olsun senin gibi sorumsuz ana olduğu için çocuk adına birkez daha üzüldüm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:37
01

Orhan - Video yu izledim çok ani gelişmiş olay ve Polisin suçu yok gibi,suç annede çocuğu bırakmayacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi