Yavru kediler nereye gitti? Dehşete düşüren iddia

Bahçesinde beslediği yavru kedilerin bir anda ortadan kaybolduğu iddiasını sosyal medya hesabından paylaşan Senem Çetgın, “Allah rızası için yardım bekliyorum” dedi.

Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçileri Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Senem Çetgın, beslediği yavrukedilerle ilgili dehşete düşüren bir iddiayı sosyal medya hesabından paylaştı. Evinin bahçesinde beslediği kedilerin bir bilinmeze gönderildiğini söyleyen Senem Çetgın, bunu vicdansız birilerinin gerçekleştirildiğini vurguladı. Beslediği çok sayıda yavru kediden haber alamayan Çetgın, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

“ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM BEKLİYORUM”

Beslediği kedilerin fotoğrafını da paylaşımına ekleyen Çetgın, “Bahçede beslediğim bu canlarım 15.09.2021 çarşamba günü vicdan yoksunu birileri tarafından bilinmeze gönderildi 5199 hayvan koruma kanunu .vicdan veya RABBIMIN dilsiz kullarım demesi bile hiçe sayıldığı ALLAH RIZASI için yardım bekliyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

17 Eyl 2021 - 12:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi