Vali'den Belediye Başkanlarına ziyaret

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u ziyaret etti.

Vali'den Belediye Başkanlarına ziyaret
Vali'den Belediye Başkanlarına ziyaret
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'ya son Valiller Kararnamesi ile atanan Vali Güngör Azim Tuna, bugün 2 ilçe belediye başkanını ziyaret etti.

İlk olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret eden Vali Tuna; Eyyübiye ilçesi ve belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Ekinci’den bilgi aldı.

Şanlıurfa’daki tüm belediyelerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten Vali Tuna: “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilçelerimiz ve nihayetinde Şanlıurfa’mız için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarında hep yanlarında olacağımızı belirttiğimiz Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Sayın Valimizin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Biz de el birliğiyle ilçemiz ve Şanlıurfa’mız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Valimize ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiye Belediyesini ziyaretinin ardından Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u da ziyaret eden Vali Tuna, Demirkol’la makamında görüştü. Görüşmenin ardından ilçedeki çalışmalarından dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür eden Vali Tuna; ilçe ayırmadan tüm Şanlıurfa için hep birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Demirkol da tüm belediyelerin ve yöneticilerin ortak amacının Şanlıurfa’yı daha iyi yerlere taşımak olduğunu dile getirdi. Demirkol ziyaretinden dolayı Vali Tuna’ya teşekkür ederek konuğunu kapıda uğurladı.

28 Tem 2016 - 09:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi