Vali Erin, şehit ailelerini unutmadı!

Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in ev sahipliğinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Vali Erin, şehit ailelerini unutmadı!
Vali Erin, şehit ailelerini unutmadı!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Valilik Şeref Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Abdullah Erin’in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Basın aracılığıyla tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Vali Erin, “Mübarek günlerdeyiz, önemli bayramlarımızdan birini daha büyük bir coşkuyla idrak ediyoruz. Allah Kurban Bayramını hem Şanlıurfa için hem milletimiz için hem de İslam alemi için hayırlara vesile kılsın. Coğrafyamızda ve dünyada Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı bir çok yerde sıkıntılar var. Bu bayramın da Müslüman alemi üzerindeki sıkıntıların azalmasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramda oluşacak yoğun araç trafiği konusunda uyarılarda bulunarak açıklamasına devam eden Vali Erin, “Biliyorsunuz Bakanlığımızın trafikle ilgili başlattığı kampanyalar var. Bayramlaşmak üzere sevdiklerimizin yanına gerek giderken gerek dönerken vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami derecede riayet etmelerini bekliyoruz. Emniyet kemerlerini mutlaka taksınlar, sürat yapmasınlar. Varacağımız yere yarım saat geç gidelim ama selametle gidelim. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Valilikte gerçekleşen bayramlaşma programından sonra İl Jandarma Komutanlığına geçerek burada görevli askerlerle de bayramlaşan Vali Erin, ardından da İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle Polisevinde bayramlaştı.

Şehit ailelerini de unutmayan Vali Erin, Şehit FerdicanAltunkaş, Şehit Ümit Yolcu ve Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

BİHA

12 Ağu 2019 - 09:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi