Vali Erin sahaya indi, denetimlere katıldı!

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde 4 Eylül 2020 günü gerçekleştirilen COVID-19 Denetimlerine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Viranşehir ilçesinde katıldı.

Vali Erin sahaya indi, denetimlere katıldı!
Vali Erin sahaya indi, denetimlere katıldı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İl genelinde yaklaşık 2 bin personelle devam eden koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin biçimde sürdürülmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimler, Vali Abdullah Erin, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, meslek odaları, kolluk birimleri ve sağlık çalışanlarının katılımıyla devam etti.

“Sağlık için hepimiz için” sloganıyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde gerçekleşen denetimlere, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Viranşehir ilçesinde iştirak etti.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci’den, salgınla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Erin, daha sonra Viranşehir’in en işlek cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşları, koronavirüs salgınına karşı duyarlılıklarını yüksek tutmaya, maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet etmeye davet eden Vali Erin, kurallara uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, “Salgının ilk dönemlerinde Viranşehir’de ciddi bir tehlike vardı. Ancak alınan tedbirler ve denetimler sayesinde vatandaşlarımızın duyarlılık derecesinin yükseldiğini görüyoruz. Bu salgını ancak kişisel tedbirlere titizlikle riayet ederek aşabiliriz. Bu nedenle her birey, üzerine düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirmeli. Viranşehir’de vatandaşlarımızın tedbirlere çok büyük oranda uyduğunu gördük. Bu hassasiyetin, salgın tamamen ortadan kalkana kadar artarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.

BİHA

05 Eyl 2020 - 13:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi