Vali Erin, göçerlerle buluştu

Geçimlerini hayvancılıkla sağlayan, yazın Karacadağ’a kış aylarında ise Ceylanpınar ve Viranşehir taraflarına göç eden vatandaşların yaşadığı sıkıntılar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in katılımıyla Viranşehir Kaymakamlığında masaya yatırıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ve göçer ailelerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, göçerlerin sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını, başta mera ve iskân konusu olduğunu hatırlatan Vali Erin, bölge ekonomisinin ve ülkemiz hayvancılığının baş aktörlerinden olan göçer ailelerin sorunlarını çözüme kavuşturmak, taleplerini yerine getirmek için istişareye büyük önem verdiklerini söyledi.

Toplantı, göçer ailelerin temsilcilerinin yaşadıkları sorunları doğrudan Vali Erin’e ileterek istişarede bulunmalarının ardından sona erdi.

BİHA

#

12 Haz 2021 - 15:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi