Vali Erin'den talimat: Urfa'da 300 yoksul aileye...

Şanlıurfa'da hizmet veren Said Yardım Derneği aşevi, günlük 300 aileye sıcak yemek dağıtımı yapıyor. ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin de destek verdiği aşevi faaliyetlerinden, Suriyeli ve Şanlıurfalı yoksul aileler faydalanıyor.

Vali Erin'den talimat: Urfa'da 300 yoksul aileye...
Vali Erin'den talimat: Urfa'da 300 yoksul aileye...
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüsten etkilenerek ekonomik durumları bozulan aileler ile daha önceden ilgili vakıf ve kuruluşlarda kayıtları bulunan vatandaşları Ramazan ayı boyunca yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin temin ettiği 300 gıda kolisi ve insani yardım malzemelerinin Valilik nezaretinde dağıtılması talimatını verdi.

Şanlıurfa Valiliği adına Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesi ve Eyyübiye Müftülüğünün nezaret ettiği, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği gönüllülerinin de iştirak ettiği yardım dağıtımıyla, 300 vatandaşın ihtiyacı olan gıda ve hijyen paketleri evlerine teslim edildi. Ailelere ayrıca ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin temin ettiği mağaza giyim kartları da verildi.

Valilik öncülüğünde dağıtılan yardımlardan faydalanan Suriyeli ve Şanlıurfalı vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

AJANS URFA

04 May 2020 - 20:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi