Uzman açıkladı: Ne zamana kadar maske takılacak?

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, yeni tip koronavirüs salgınıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve 2021'in ilkbaharına kadar maske takılması gerektiğini söyledi.

ABD'de yaşayan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Salgında merkez üssü haline gelen ABD'deki son gelişmelere değinen Çilingiroğlu, tedbirlerin gevşetilmesinin ardından koronavirüs vaka sayısının artacağına dikkat çekti.

'AŞI EYLÜL AYINDA'

"Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? Hayat normale ne zaman dönecek?" sorusuna yanıt veren Dr. Çilingiroğlu, "Normale dönüş için aşı şart. Aşı sağlık çalışanları için eylül ayında ancak normal toplum popülasyonu için ise 2021’in ilkbaharında" dedi.

Çilingiroğlu, "Normal popülasyon zamanına kadar yani 2021'in ilkbaharına kadar maske takılmalı. Sosyal mesafeyi korumak zorundayız” diye konuştu. (Sputnik)

27 Nis 2020 - 19:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi