Urfalılar ölüm yolu için harekete geçti

Yıllardır ölüm yolu olarak tabir edilen tek şeritli Şanlıurfa-Gaziantep yolunun duble yol yapılabilmesi için vatandaşlar, imza kampanyası başlattı.

Şanlıurfa-Gaziantep yolunda neredeyse kazanın olmadığı bir gün yok! Yaşanan bu kazaların çoğu ölümlü kaza olarak kayıtlara geçiyor. Kazaların yaşanmasının asıl nedeninin yolun tek şeritli olmasından kaynaklandığını belirten güzergâhı kullanan araç sürücüleri, bu duruma bir an önce bir çare bulunması yönünde yetkililerden talepte bulunarak imza kampanyası başlattı.

“KADERİMİZ HER GEÇEN GÜN ÖLÜM OLMAMALI”

İmza kampanyası platformu “change.org” üzerinden Yemlihan Şimşekli isimli şahıs tarafından başlatılan kampanyada, şu ifadelere yer verildi:

“Yıllardır ölüm yolu olarak anılan bize her geçtiğimizde çaresizliğimizi hatırlatan,her gün binlerce insanın canının bir öneminin olmadığını yüzümüze vuran Şanlıurfa-Suruç karayolunun yapılmasını istiyoruz. Her geçen gün haberlere bakıp bir yakınımızı bu yolda kaybettik mi diye düşünmekten sıkıldık. Şanlıurfa’nın tüm ilçeleriyle olan bağlantı yolları duble yolken bizim kaderimiz her geçen gün ölüm olmamalı buna artık dur demeliyiz. Sende kampanyamıza destek vererek her geçen gün bu yolda gerçekleşen ölümlere dur diyebilirsin.”

Bu arada 1 gündür başlatılan kampanyaya şimdiden 680 kişinin imza ile destek verdiği görüldü.

BİHA

29 Tem 2021 - 15:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Siverekli - Destek vermek isteyen olursa

https://www.change.org/p/tck-%C5%9Fanliurfa-suru%C3%A7-%C3%B6l%C3%BCm-yolu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 15:07
02

Bozan ÖZTEKİN - Yetkililerden Bir Vatandaş Bir Suruçlu İstirham Ediyorum İnşAllah Yakın Zamanda Yol Yapımına Başlanırlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 15:07
01

Bozan ÖZTEKİN - Bir Vatandaş Olarak Bir Suruçlu Olarak Yetkililereden Bir İstirhamım Olacak Bir an Önce Bu Ölümlü Yol yapımına Başlanacaklar Ümit Ediyorum Sayğılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 15:07

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi