Urfalı işçide koronavirüs şüphesi! Köy karantinaya alındı

İstanbul'dan gelen Şanlıurfalı bir işçiye baş ağrısı şikayeti sonrası koronavirüs testi yapıldı. İlk testi negatif çıkan işçi şikayetlerinin artması üzerine karantinaya alınırken, ikamet ettiği köyde de karantina uygulaması başlatıldı.

Şanlıurfalı işçi baş ağrısı şikayetleri üzerine hastaneye başvurdu.

İstanbul'dan memleketi Akçakale İlçesi Narlıova Kırsal Mahallesi'ne gelen bir işçi, 10 gündür devam eden baş ağrısı sonrası Akçakale Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede koronavirüstesti yapılan işçinin sonucu negatif çıktı. Testin negatif çıkmasına rağmen şikayetleri artan işçi, tekrar hastaneye gidince bu kez de Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Urfalı işçiye tekrar test yapılıp karantinaya alınırken, ekipler de tedbir amaçlı işçinin ikamet ettiği Narlıova Kırsal Mahalesi'nde karantina uygulaması başlattı. Köyün giriş ve çıkışları kapatıldı.

AJANS URFA

05 Nis 2020 - 14:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi