Urfa'da hırsızlık! Ne var ne yok çaldı

Şanlıurfa'da meydana gelen hırsızlık olayında, markete alışveriş için giren bir kadın reyondaki malzemeleri çantasına koydu. Kadının çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Urfa'da hırsızlık! Ne var ne yok çaldı
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Haliliye İlçesi Paşabağı Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Dev GrossMarkette meydana geldi.

İddiaya göre, markete alışveriş yapmak için giren bir kadın, reyonda gördüğü ürünleri çantasına koymaya başladı. Daha sonra ödeme noktasına ilerleyen kadının aldığı bazı ürünleri kasadan geçirdiği ancak çantasına koyduğu kozmetik ürünleri okutmadığı görüldü. Reyondaki kozmetik ürünleri çalan kadının alma anları, daha sonra kontrol edilen güvenlik kamerası kayıtlarında ortaya çıktı.

Hırsızlık olayını fark eden market yetkilileri, kadının yakalanması için olayı emniyet ekiplerine bildirdi.

Hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatıldı.

AJANS URFA

24 Şub 2019 - 12:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi