Urfa güne acı haberle uyandı

Dün gece Şanlıurfa otogarında 17 yaşındaki bir gencin silahlı saldırısı sonucu 3 polis hayatını kaybetti, 3 polis yaralandı. Hayatını kaybedenler için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Urfa güne acı haberle uyandı
Haber albümü için resme tıklayın

Bir uzman çavuşun oğlu şehirlerarası otobüs terminalinde, kendisine kimlik soran polis ekiplerine karşı dehşet saçtı. Polislere silahla karşılık veren 17 yaşındaki genç 3 polis memurunu öldürdü, 3 polisi de yaraladı.

Dün gece meydana gelen olayın ardından kaçan gencin yakalanması için aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis operasyon başlattı. Saldırgan Hüseyin Doğukan Erdoğan, saldırıdan sonra otogardan çıkarak ara sokaklarda sakince yürürken görüntülendi. Elindeki silahı, yürürken arkasına saklayan saldırgan daha sonra . polislerin kendisini yakalamak için başlattığı operasyonda ölü ele geçirildi. Saldırganın intihar ettiği iddia ediliyor. Olayla ilgili ölen gencin annesi ve kız kardeşi gözaltına alındı.

(Saldırgan Hüseyin Doğukan Erdoğan)

Şanlıurfa Valisi, 'Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

POLİSLER İÇİN CENAZE TÖRENİ

Hayatını kaybeden 3 polis memuru Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı ve Hasan Hüseyin Çalışkan için bugün saat 12.00'de İl Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından polis cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

11 Tem 2016 - 06:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi