Urfa'daki fırıncılara kritik uyarı! Ramazan ayı boyunca...

Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentteki fırınları denetleyerek uyarılarda bulundu. Fırıncıların saat 17.00'den sonra tepsi ve lahmacun kabul etmemesi gerektiğini kaydeden ekipler, cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Urfa'daki fırıncılara kritik uyarı! Ramazan ayı boyunca...
Urfa'daki fırıncılara kritik uyarı! Ramazan ayı boyunca...
Haber albümü için resme tıklayın

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne bağlı Tarım Gıda Kontrol Şubesi Ekipleri, fırınlarda denetimi sürdürüyor.

SAAT 17.00'DEN SONRA OCAK ÇALIŞMAYACAK

Denetim kapsamında maskesi olmayan esnafı uyaran ekipler, saat düzenlemesi ile ilgili de kritik uyarıda bulundu. Fırıncıların koronavirüs sürecinde kurallara uyması gerektiğini kaydeden ekipler, saat 17.00'den sonra ocakların çalıştırılmayacağını belirtti.

FIRINDA TEK BİR KİŞİ KALACAK

Esnafın, hazırlığını önceden yağmasını isteyen ekipler, saat 17.00'den sonra tepsi veya lahmacun alan fırıncılara ceza uygulanacağını kaydetti. Fırınlarda bekleyen kişi sayısına da değinen ekipler, 17.00'den sonratek bir kişinin duracağını ve sadece ekmek verileceğini aktardı.

Öte yandan, uygulamanın Ramazan ayı boyunca geçerli olacağı öğrenildi.

BİHA

26 Nis 2020 - 17:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Urfalı Zaza - Şu fırınlarda tuvalet lavabo ve hamur yoğurma ortamları kontrol edilsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 17:50
01

Ömer Faruk - Yanlış bir uygulama iftardan 30 dakika önce böyle bir saat düzenlemesi yapılabilirdi. Urfa’da yapılan ekmekler malum fırından sıcak çıkmasa o ekmeği 10 dakika sonra yiyemezsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 17:50

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi