Urfa'da Gıda İhtisas OSB altyapı ihalesinde imzalar atıldı

Şanlıurfa’nın ekonomisinin gelişmesi, tarıma yönelik sanayi yatırımlarının yapılmasına yönelik en önemli adımlardan biri olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı işinde, yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Urfa'da Gıda İhtisas OSB altyapı ihalesinde imzalar atıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Valiliği, valilik toplantı salonunda, Şanlıurfa Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Vali Abdullah Erin, Yönetim Kurulu Üyesi Vali Yardımcısı Şahin Aslan, Gıda İhtisas OSB Müdürü Muhammed Şansal ve yüklenici firma Damga Altyapı A.Ş. yetkililerinin imzaladığı sözleşmeye göre, Gıda İhtisas OSB’nin yol, atık su, yağmur suyu, içme suyu şebekesi, 5 bin metreküp servis deposu ile Telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil tesisler inşa edilecek.

Gıda İhtisas OSB’nin, Şanlıurfa’da ekonominin gelişmesi ve istihdam olanaklarının artmasına olağanüstü bir katkı yapacağına inandıklarını söyleyen Vali Erin, atılan imzaların Şanlıurfa’ya hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

AJANS URFA

04 Ara 2020 - 11:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi