Urfa'da baba ve çocuklarına 'sabah namazı' daveti

81 ilde babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor etkinliği kapsamında Şanlıurfa'da da babalar ve çocuklar yarın sabah namazında buluşacak.

Urfa'da baba ve çocuklarına 'sabah namazı' daveti
Haber albümü için resme tıklayın

Cihannüma Derneği tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem'in de katılımıyla yarın Şanlıurfa Kaysı Camiinde babalar ve çocuklar sabah namazında buluşacak.

Cihannüma Derneği Şanlıurfa Başkanı Eyyüp Azlal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yapılacak olan faaliyetin çocuklarımıza rol model olacak anne ve babalarımızın bir sorumluluğu olduğu düşüncesiyle böyle bir faaliyeti ilimizde gerçekleştireceğiz. Kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesi, büyüklerin örnek alınıp, küçüklere örnek olması hedefiyle diyoruz ki tut çocuğunun elinden, çocuk da tutsun babasının elinden birlikte yürüsünler camiye" dedi.

Azlal, tüm babaları çocuklarıyla beraber yarın Kaysı Camiinde düzenlenecek programa davet etti. Program sonunda İl Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem'in sohbetine yer verilecek. Öte yandan, namaz sonrası yapılacak kahvaltı ile çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtılacak.

BİHA

07 Eyl 2019 - 09:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

urfalı - savaş mağduru kadınlara yetimlere yardımcı olanlara el uzatanlara teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 09:47

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi