Urfa çiftçisine seslendi: Müjdelerimiz yakın

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Şanlıurfa'ya gelerek çeşitli temaslarda bulundu. AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı çiftçilere müjde vereceklerini duyurdu.

Urfa çiftçisine seslendi: Müjdelerimiz yakın
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa bugün bir bakan yardımcısını ağırladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin havayolu ile kente geldi. Bakan Yardımcısı Metin'i AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve bazı kurum amirleri karşıladı. Ziyareti kapsamında Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Metin Vali Abdullah Erin ile biraraya geldi. Valilikte kentin tarım sorunlarının görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Bakan Yardımcısı Metin'in daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ettiği öğrenildi. Ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kırıkçı "Şanlıurfa çiftçimize müjdelerimiz yakın inşallah" dedi.

BİHA

24 May 2021 - 22:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Haykırış - Sayın bakanım lütfen sokağa çıkın sıradan vatandaşlara urfa belediye başkanlarını sorun. Urfada son birkaç yılda işe alımları kim neye göre yaptı. Neden aynı soyisimlerden ikişertane olan bile var. Trambüs projesi, şehir hastanesinin akıbeti, doğukentte çocuk hastanesi projesi, çok geç biten yollar ve halen açılmayan çevre yolları. Bi sorun yaw. Bir halkı dinleyin artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 22:29

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi