Urfa cezaevinde hiçbir cemaat tutuklusu kalmadı

Gülen Hareketi’ne bağlı iş adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan E. Sabri Ertekin başka bir ildeki cezaevine nakledildi. Daha önce diğer cemaat tutukluları da nakledilmişti

Şanlıurfa'da polisin 2 ay önce düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 32 kişiden aralarında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ve iş adamı Abdulkadir Göncü'nün de bulunduğu 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi’nde bırakılmış diğer tutuklular; Mehmet Öksüzoğlu, Abdulkadir Göncü, Mehmet Tahir Ersavaş, Hüseyin Öğretmen, Bülent Duran ve Mehmet Naci Toplu farklı illerdeki cezaevlerine sevk edilmişti. Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Göncü ve Duran, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Nisan ayında yapılan 32 kişilik operasyondan geriye 5 tutuklu kaldı.

TEK KALAN ERTEKİN’Dİ O DA GİTTİ

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi’nde FETÖ/PDY tutuklusu olarak geriye kalan tek mahpus E. Sabri Ertekin de buradan alınarak Erzincan T Tipi Kapalı Cezaevi’ne nakledildi. Yapılan bu son naklin ardından Şanlıurfa’daki cezaevinde hiçbir cemaat tutuklusu kalmadı.

28 Haz 2016 - 15:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi