TÜMSİAD’tan 'Artı 2 istihdam' çağrısına tam destek!

Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Artı 2 İstihdam büyümeyi genişletir’’ sözlerine TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan’dan da destek geldi. Güçlü bir Türkiye için güçlü ekonominin şart olduğunu söyleyen Doğan, TÜMSİAD üyelerine tarihi bir çağrı yaparak ‘’TÜMSİAD 12 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en güçlü iş örgütlerinin başında geliyor. Ve tüm üyelerimize ‘Artı 2 istihdam sağlayın’ çağrısı yapmak bizim için bir görev olmuştur’’ dedi.

TÜMSİAD’tan 'Artı 2 istihdam' çağrısına tam destek!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin üçüncü çeyrekte 11.1 büyüme sağlaması tüm dünyada büyük yankı uyandırırken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’nda iş dünyasına önemli mesajlar verdi.

Daha önce başlatılan ‘istihdam Seferberliği’ sayesinde 2017 yılında 1.5 milyon yeni istihdam sağlandığını vurgulayan Erdoğan, ‘’Bizim için büyümenin en önemli göstergelerinden biri de istihdam. İstihdama katkı sağlamayan bir büyüme tabana yayılmıyor demektir. Büyüme oranımızı ikiye katladığımıza göre artı 2 istihdam sağlarsak bu büyümeyi daha da genişletecek, daha da yayacak ve bu ülkeyi kıskananları çatlatacaktır. Buradan iş adamlarımıza sesleniyorum. Var mıyız?’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tarihi çağrısına ilk yanıt verenlerin başında TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan geldi.

Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’na da katılan Yaşar Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi çağrısına gönülden destek verdiklerini söyledi. Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Doğan, ‘’Güçlü bir Türkiye için ekonomimizin temelleri sağlam olmalı. 2017 yılının üçüncü çeyreğini rekor bir büyümeyle sonuçlandırdık. Bu büyüme istihdam ile desteklenirse Türkiye’nin yolu daha da açılacaktır’’ dedi.

"TÜMSİAD İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATILIYOR"

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Cumhurbaşkanımızın başlattığı İstihdam Seferberliği’ne TÜMSİAD olarak daha önce de büyük destek verdik. Şimdi hedef artı 2 istihdam. Bereketi ve paylaşmayı kendine düstur edinen tüm TÜMSİAD üyelerine buradan bu çağrıyı yineliyorum. Artı 2 istihdam demek, iki ailenin daha evinde ocağın tütmesi demek. Bunu binlerle çarptığımızda ortaya çıkacak tablo herkesin yüzünü güldürecektir. Bu yüzden TÜMSİAD bütün gücüyle ‘Artı 2 istihdam’ seferberliğine can-ı gönülden katılacaktır. Bundan hiç şüphem yok.’’

AJANS URFA

15 Ara 2017 - 05:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi