TİGEM Genel Müdürü Işıkgece, bakan yardımcısı oldu!

TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'nun yerine atandı.

Şanlıurfa'da 2018 yılından bu yana TİGEM Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ayşe Ayşin Işıkgece, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'nun yerine getirildi.

AYŞE AYŞİN IŞIKGECE KİMDİR?

Ayşe Ayşin Işıkgece,1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Işıkgece, 1990’da Hacettepe Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünden mezun oldu.

Ayşe Ayşin Işıkgece, 1992 yılında İstanbul Üniversitesinde MBA tamamladı.

İş hayatına 1991-1995 yılları arasında GİMA A.Ş’de Satın Alma Asistanı olarak başlayan Ayşe Ayşin Işıkgece, 1996-2016 yılları arasında Metro Cash & Carry’de çalıştı.

Ayşe Ayşin Işıkgece 2016- 2018 yılları arasında ise CarrefourSA’da İcra Kurulu Üyesi ve CarrefourSA Gıda Kategori Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Birçok tarımsal proje geliştiren Ayşe Ayşin Işıkgece özellikle “Coğrafi İşaretli Ürünler Projesi”ne imza atarak bu çalışma sonucunda 10’dan fazla ödülü Metro Cash & Carry'e kazandırdı.

Söz konusu proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Yerel Değerlere En Çok Sahip Çıkan Market” alanında ödüle layık görüldü.

Ayşe Ayşin Işıkgece, 18 Ağustos 2018'de TİGEM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

İyi derecede İngilizce bilen Işıkgece evli ve bir çocuk annesidir.

BİHA

09 Oca 2021 - 11:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi