ŞUSKİ, çalışmalarını sürdürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, vatandaşların talep ve önerilerini aynı gün içerisinde karşılayarak yoğun mesaisini sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda mesai harcayan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri de karşılıyor.

Vatandaşlar olası sorunlara karşı duyarlılık gösteren ŞUSKİ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BİHA

#

06 Mar 2021 - 13:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi