Şehit ve gazi ailelerinden Urfa'daki çalışanlara teşekkür!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşların kapısını çalarak her türlü yardımı ulaştıran Vefa Sosyal Destek Grupları, şehit aileleri ve gazilere yönelik hizmetlerini de aksatmadan sürdürmeye devam ediyor.

Şehit ve gazi ailelerinden Urfa'daki çalışanlara teşekkür!
Şehit ve gazi ailelerinden Urfa'daki çalışanlara teşekkür!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatlarıyla kamu kurum kuruluşlarındaki görevlilerin sorumluluğuna verilen şehit ve gazi aileleri, ayda en az bir kez ziyaret edilerek ihtiyaç ve talepleri karşılanırken, koronavirüs pandemisi nedeniyle ailelere ek ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Ailenin bir ferdi gibi kapıları çalarak evlere giden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, şehit aileleri ve gazilere maske dağıtımı ve çeşitli yardımlarını ulaştırıyor.

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde faaliyetlerini sürdüren Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları, ailelere psiko-sosyal danışmanlık hizmeti sunmanın yanında, kimsesiz ve yaşlı olanların alışverişlerinin yapılması, taleplerinin yerine getirilmesi gibi hizmetlerini görüyor.

Koronavirüs salgını başladığı günden bu yana şehit ve gazi ailelerinin sıklıkla ziyaret edildiğini ve kurumların sorumluluklarına verilen ailelerin her türlü ihtiyacının giderildiğini belirten Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, “Sayın Valimiz Abdullah Erin’in talimatlarıyla, virüs salgınının başlamasından itibaren ailelerimize yönelik ziyaretlere ağırlık verildi. Sosyal Hizmet Merkezleri, Vefa Sosyal Destek Grupları ailelerimizi arayarak ihtiyaç ve taleplerini alarak, yerine getirdi. Sayın Valimizin talimatlarıyla bize teslim edilen maskelerin 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunanlara dağıtımını yaptık. Yine 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı ailelerimizin kapılarına giderek temizlik ihtiyaçları yerine getiriliyor, istekleri yerine getiriliyor. Şehit ve gazi ailelerimize ulaştırılan hizmette yaş sınırlamasına bakılmıyor. Dilerim ki bir an önce bu hastalık ülkemizde ve şehrimizde sona erir ve bizler de normal hayatımıza döneriz” diyerek, Vali Erin’e ve ailelere hizmet ulaştırarak, zor günlerinde yanında olan tüm kamu çalışanlarına teşekkür etti.

BİHA

23 Nis 2020 - 16:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi