Şanlıurfa’da öğrencilerin zorlu okul yolculuğu

Haliliye ilçesindeki okulda okuyan bir grup öğrenci, maddi imkansızlıktan dolayı okula otostop çekerek gidip-geldiklerini iddia etti.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki okula giden bir grup öğrenci, servis nedeniyle dertli. Maddi imkansızlıklardan dolayı servis tutamadıklarını iddia eden öğrenciler, okula otostop ile gidip geldiklerini söyledi.

Yaz-kış demeden yolda beklediklerini ve otostopla evlerine gidebildiklerini öne süren öğrenciler, “Otostop çekiyoruz. Eve gitmek için servis paramız yok. Eve gideceğiz servis başı 200 lira. Okulla ev arasındaki mesafe için 200 lira para istiyorlar. Okulun yaklaşık 700-750 öğrencisi var öğrencilerin çoğu yürüyerek gidip geliyor. Karda yağmurda hep bu şekilde gidip geliyoruz. Sabah okula geç kalıyoruz derslerimize bakamıyoruz. Ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

26 Şub 2020 - 18:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi