Şanlıurfa’da derbi sevinci! Konvoy, halaylar, ıslıklar...

Süper Lig'in 23. haftasındaki dev derbide Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. 21 yıl sonra gelen galibiyet Şanlıurfa'da da sevinçle karşılandı. Taraftar sokağa aktı.

Şanlıurfa'da Galatasaray'ın derbi zaferi coşkuyla kutlanıyor.

Süper Lig'de 23. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti. 22 Aralık 1999’dan bu yana Kadıköy’deki ilk galibiyetini elde ederken taraftar da bu galibiyeti kutlamak için Türkiye'nin dört bir yanında sokağa çıktı.

Şanlıurfa'da da Galatasaray taraftarları üzerlerinde forma, ellerinde bayrak sokaklara akın etti. Kimi konvoyla kutladı galibiyeti, kimi halay çekerek kimi ıslık çalıp marş söyleyerek.

Atatürk Bulvarı'nda kutlama nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, polis ekiplerinin de olumsuz herhangi bir olay yaşanmaması için önlem aldığı öğrenildi.

AJANS URFA

23 Şub 2020 - 21:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi