Şanlıurfa’da arızalar daha çabuk onarılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, akıllı şehircilik uygulamalarının temelini oluşturan akıllı alt yapı sistemlerinin geliştirilmesi için bir adam daha attı.

Şanlıurfa’ya daha iyi ve ekonomik hizmet yapabilmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dünyada belirli sayıda Türkiye’de ise ilk olma özelliği taşıyan yer altı tarama ve görüntüleme cihazı ile Şanlıurfa’da ki altyapı sisteminin görüntülenmesini daha kolay hale getiriyor.

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI İLE ARIZALAR ANINDA ONARILACAK

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından kente getirilen IDS Stream Em tarama ve görüntüleme cihazı ile tespit edilen değerler sayısallaştırılarak CBS’ye işlenerek kanalizasyon ve içme suyu hatlarında ki arızılar çok kısa zamanda tespit ediliyor.

Olası arızaların tespit edilmesiyle anında harekete geçen ekipler gerekli müdahaleyi yaparak sorunu ortadan kaldırıyor. Böylece hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edilmiş olacak.

BİHA

08 Mar 2021 - 11:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi