Şanlıurfa vekili: Seçimin galibi AK Parti olacak

Memleketi Şanlıurfa’da yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, siyasileri ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, meclisin tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketi Şanlıurfa’da yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Özcan ilk olarak Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş’un seçim bürosunu ziyaret etti. Kuş ve seçim bürosundaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Özcan, 31 Mart seçimlerinin galibinin AK Parti olacağını söyledi.

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da AK Parti Belediye Başkan adaylarına destek maksadıyla, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Özcan, kanaat önderlerini ziyaret etti. Özcan, kanaat önderlerinden Şeyh Abdülselam Gazneviyi ve Mehmet Çoban’ı ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Özcan, daha sonra Karaköprü İlçe eski Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Bekir Sıtkı Akyol’u ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunduklarını ve 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiklerini belirtti.

Özcan, davaya inanmış olmaları nedeniyle halen AK Parti saflarında olduklarını ve Cumhurbaşkanını yalnız bırakmayacaklarını duymasını kendisini sevindirdiğini belirterek, 31 Mart yerel seçimlerinde çevrelerinden ve dostlarından AK Partiye dua edip, destek olmalarını istedi.

BARIŞ YEMEĞİNE DE KATILDI

Milletvekili Özcan, ardından Dügerli Aşireti Kanaat Önderlerinden Ateş ailesinin düzenlediği Ayşeoğlu ve Ayaz Ailelerinin barış programına katıldı.

Hayırlı bir barışı gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini belirten Özcan, husumetli ailelerin barışmasına vesile olanlara teşekkür etti.

AJANS URFA

03 Mar 2019 - 07:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi