Şanlıurfa semalarında ‘Cumhuriyet’ coşkusu yaşandı

Cumhuriyetin ilanının 97’nci yıl dönümü münasebetiyle Şanlıurfa’da düzenlenen kutlama programı, gece gerçekleştirilen havai fişek gösterileriyle renklendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı katılımla kutlanırken, bayram coşkusunun il genelinde yaşanması amacıyla tüm Şanlıurfa bayraklarla donatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı dağıtırken, Şanlıurfa Valiliği koordinesinde düzenlenen kutlama programı, dün akşam da devam etti.

Şehrin en yüksek noktalarından olan Tılfındır tepesindeki parkta akşam saatlerinde başlayan havai fişek gösterisi, şehrin büyük bölümünden izlendi. Daha önce sosyal medya ve belediye anons sistemlerinden duyurulan havai fişek gösterisini izlemek isteyen vatandaşlar, Şanlıurfa Müzesi ve çevresine araçlarıyla ve yaya olarak gelerek bu tarihi anı seyretti.

BİHA

30 Eki 2020 - 17:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi