Şanlıurfa İtfaiyesi'nde koronavirüs önlemi

Şanlıurfa İtfaiyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında her gün hizmet binasına giriş ve çıkışlarda personellerinin ateşini ölçerek sağlık durumlarını kontrol ediyor.

Şanlıurfa İtfaiyesi'nde koronavirüs önlemi
Şanlıurfa İtfaiyesi'nde koronavirüs önlemi
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'de can almaya devam eden ve Şanlıurfa'da da görülen koronavirüs vakaları nedeniyle Şanlıurfa İtfaiyesi tedbirlerini artırdı.

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sonrası hem ülkeler hem kurum ve kuruluşlar hem de vatandaşlar kendi tedbirlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa İtfaiyesi de tedbirlerine bir yenisini daha ekledi.

Asayiş olaylarına müdahalede önemli bir rol üstlenen itfaiye birimi, hizmet vermek zorunda olduğu bugünlerde personellerinin sağlık kontrolü için ateş ölçmeye başladı. Yetkililer, koronavirüsün en önemli belirtilerinden olan yüksek ateşi tespit etmek için hizmet binasının giriş ve çıkış noktasına periyodik olarak 6 saatte bir personelin ateşini ölçüyor. Böylece risk durumunda hem hastanın ivedi bir şekilde sağlık personellerine teslim edilmesi hemde salgının yayılmasının önüne geçilmesi planlanıyor.

AJANS URFA

03 Nis 2020 - 09:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi