Şanlıurfa'da yeni bir proje! Elektrik kesilse bile...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Ulaşım Stratejileri kapsamında yenilikçi projelerinden bir tanesini daha hayata geçirdi.

Şanlıurfa'da yeni bir proje! Elektrik kesilse bile...
Şanlıurfa'da yeni bir proje! Elektrik kesilse bile...
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi, Abide kavşağındaki trafik ışıklarında enerji kesintisinin önüne geçilmesi ve tasarruf sağlanması amacı ile “Güneş Enerjili Kesintisiz Güç Kaynağı Sistemi” kurdu.

Güneş panelleri ve son teknoloji aküler ile beslenen sistem sayesinde tüm şehirde elektrik gitmesi durumunda bile Abide Kavşağında kesinti olmayacak. Ayrıca gün boyunca güneş enerjisinden faydalanacak olan sistem elektrik tasarrufu sağlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi tarafından gerçekleştirilen bu proje bir ilk olduğu ve diğer illere de örnek teşkil edeceği bildirildi.

BİHA

14 Eki 2020 - 09:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi