Şanlıurfa'da personel alınacak!

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü, 8'i Şanlıurfa'dan olmak üzere Adıyaman, Diyarbakır ve Mardin'de toplam 17 personel alınacağını duyurdu.

Şanlıurfa'da personel alınacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 200 adet İş Makinesi Operatörü , 200 adet Greyder Operatörü, 200 adet Ekskavatör Operatörü, 60 adet Dozer Operatörü ve 40 adet Traktör Operatörü olmak üzere toplamda 700 daimi işçi alımı yapacak.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ise Adıyaman, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da toplam 17 personel alınacak. Personellerin 8'inin Şanlıurfa'dan alınacağı açıklanırken, pozisyonlarda belirtildi.

İşte, Şanlıurfa için tablo:

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK!

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecek. Bu ilanlar 04-10/08/2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacak. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

NOTERDE SONUÇLAR AÇIKLANACAK

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacak. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacak.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek.

Diğer illerdeki başvurular için TIKLAYINIZ!

Özlem DİKMEN-BİHA

02 Ağu 2020 - 14:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

05

Avni - Dayın varsa işe girersin yoksada kaldırımları ölçersin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:50
04

Urfalım - Toplamda 700 kişi alinacak urfa 8 kişi ayrılmış haber yapılmış maşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:50
02

Kasım - Esvketor operetoruyum iş arıyorum 0543 5038644i

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:50
01

Kasım - Esvketor operetoruyum iş arıyorum 0543 5038644i

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:50

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi