Şanlıurfa'da özel tedbirli defin!

Şanlıurfalı bir erkek hasta Ankara'da hayatını kaybetti. Bu sabah memleketi Urfa'ya naaşı getirilen C.K., kentteki mezarlığa belediyenin özel tedbirli görevlileri eşliğinde defnedildi.

Ankara'da tedavi gören Şanlıurfalı hasta, vefat etti.

Yaklaşık 2 aydır hastanede tedavi gören erkek hasta C.K., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şanlıurfalı olduğu öğrenilen C.K., karayolu ile defnedilmek üzere bu sabah memleketine getirildi.

Hayatını kaybeden C.K.'nın, belediyeden özel kıyafet ve kireçle defnedilmesi istendi. Merhumun tedbirler eşliğinde Şanlıurfa Yeni Aile Mezarlığına defnedilmesi ve kimsenin yanına yaklaştırılmaması ise akıllara koronavirüsü getirdi.

Salgın hastalık nedeniyle C.K.'nın kireçle gömüldüğü öne sürülürken, ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

AJANS URFA

25 Mar 2020 - 10:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Ömer Melik - Yeni Asri aile mezarlığında defin sırasında bende oradaydım yakınımın mezarlığını ziyaret etmek için belediye mezarlık çalışanları tedbirli kıyafet giymişti ama yakınları musade etmedi kendileri defin etti hiç bir önlem almadan ne günlere kaldık yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 10:37
01

Ömer Melik - Eyerki koruna virüsü varsa orada bulunan 30 kişiye Allah korusun kesin bulaşmıştır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 10:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi