Şanlıurfa'da korkutan 'LGS' görüntüleri!

Koronavirüs gölgesinde kalan LGS kapsamındaki merkezi sınav saat 09.30’da başlarken, Şanlıurfa'daki bazı okullarda yaşanan manzara korkuttu.

Şanlıurfa'da korkutan 'LGS' görüntüleri!
Şanlıurfa'da korkutan 'LGS' görüntüleri!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrencilerin uzun süredir büyük bir heyecanla beklediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav saat 09.30’da başladı.

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, öğrenciler velileriyle sınava girecekleri okullara gitti. Ancak kentteki bazı okullarda yaşanan görüntüler, tedirginliğe neden oldu.

Tüm dünyada binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle maske ve sosyal mesafe çağrıları yapılırken, ortaya çıkan manzarada bazı ailelerin maske ve sosyal mesafe kurallarını unuttuğu görüldü.

Yine sınava girecek öğrenciler de tek tek sınıflara alınırken, sırada bekleyen öğrenciler arasında sosyal mesafenin olmaması da tepki topladı.

AJANS URFA

20 Haz 2020 - 09:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

İşsiz - ulan okuyanda sanki bir baltaya sap mı oluyor.Ülke dolmuş çifte diplomalı işsiz hükümet istihdam sorununa el atmalı... ücret dengesizliğine el atmalı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 09:52
01

Mustafa ÇOBAN - Ben 3 ay önce yazdım, yine yazıyor ve söylüyorum. Bu corona virüs her yerde biter. Şanlıurfa da çoğalmaya başlar dedim. Ve dediğim çıktı. Şanlıurfa italya gibi olacak belki ondan beter olacak."Lo biye birşey olmaz,KORONA falan kalmadı " zihniyeti ile hareket ediliyor.Salgin akdi başını gidiyor.Ya sizden ricam evde oturun,devletimizin uygun gördüğü şekilde hareket edin.Sonu kötüye gidiyor.Allah aşkına tedbirleri alın evde oturun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 09:52

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi