Şanlıurfa'da 15 avcı denetlendi: 1 kişiye ceza!

DKMP ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 15 avcı kontrol edilirken, 1 kişi hakkında idari yaptırım ve tazminat kararı verildi.

Şanlıurfa'da 15 avcı denetlendi: 1 kişiye ceza!
Haber albümü için resme tıklayın

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) Şanlıurfa Şubesinin çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda DKMP ekipleri tarafından av koruma ve kontrol faaliyetleri yapıldı. Yapılan faaliyetlerde 15 avcı kontrol edilirken, 1 kişi hakkında idari yaptırım ve tazminat kararı verildi.

Konuyla ilgili olarak DKMP'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"06.01.2020 tarihli av koruma ve kontrol faaliyetlerimiz kapsamında 15 Avcı kontrol edilmiş olup 1 kişi hakkında belgesiz 3 adet turaç vurduğundan dolayı idari yaptırım ve tazminat kararları tesis edilmiştir. 1 adet tüfeğe el konulmuştur."

BİHA

07 Oca 2021 - 15:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Vicdan la vicdan - Eski çağlarda millet mecburi avlanırdı yiyecek için. Şimdi ise hobi amaçlı yapılıyor. Değermi yazık günah değil mi. Nedir yani hayvanları avlamak. Üstelik silahlarla öldürdüğünüz hayvanlar leş oluyor. Bu helal mi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 15:34

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi