Sağlık Bakanından asker uğurlamaları için flaş açıklama!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, son günlerde sayısı artan asker uğurlamaları konusunda "Uğurlamaları bu şekilde yapanlar, kendilerine iyilik, arkadaşlarına arkadaşlık yapmıyor" dedi.

Sağlık Bakanından asker uğurlamaları için flaş açıklama!
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüs tehlikesi yayılmaya devam ederken, son günlerde vaka sayılarında yaşanan artışın ardından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir açıklama yaptı.

Askeruğurlamaları konusunda vatandaşları uyaran Bakan Koca, şu ifadelere yer verdi:

"COVID-19 tedbirlerine uyulmadan yapılan ASKER UĞURLAMALARI haberlerine giderek daha fazla rastlıyoruz. Uğurlamaları bu şekilde yapanlar, kendilerine iyilik, arkadaşlarına arkadaşlık yapmıyor. Arkadaşının vatani görevine pozitif tanı konmuş olarak başlamasını, hangi arkadaş ister?"

BİHA

30 Haz 2020 - 15:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi