Sağlık Bakanı açıkladı: İsmi hastaneye verilecek

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir dönem Şanlıurfa'da da görev alan ve koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adının, İstanbul'daki hastaneye verildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı açıkladı: İsmi hastaneye verilecek
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasını tespit eden ve koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı, İstanbul'daki hastaneye verildi.

Bir dönem Şanlıurfa'da da görev alan Taşçıoğlu ile ilgili alınan kararı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca duyurdu.

Bakan Koca, açıklamasında, "Cemil Hocamızı Perşembe günü ebediyete uğurladık. Yolunu izleyecek öğrencileri ve bilimsel çalışmalarıyla yaşayacak. İsmi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanemize verildi. Hastanemizin ismi artık Prof. Dr. CEMİL TAŞÇIOĞLU ŞEHİR HASTANESİ. Hep iyilikle anılsın" sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

04 Nis 2020 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi