Nihat Özdal’a silahlı saldırı

Uzun süre Halfeti Kent Konseyi Başkanlığı yapan Nihat Özdal, silahlı saldırıya uğradı.

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde sivil toplum kuruluşlarında etkin rol alan Nihat Özdal, bugün Halfeti İlçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Özdal, olaydan yara almadan kurtulurken, emniyet güçleri saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada Nihat Özdal’a yapılan saldırının, Halfeti’de ilçenin silüetini bozduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından yıkılmasına karar verilen Şitamrat Otel kararını sosyal medya hesabı Twitter’den paylaşmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Özdal, otelin yıkım kararıyla ilgili sosyal medya hesabından, “Nehirden yol alırken silüeti bozan, taş mimari ve bozkırın uçsuz bütünlüğüne bıçak gibi saplanan otelin yapımını engellemek için çok kampanya yürütmüştük. Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından yıkılması ile ilgili karar sonunda çıktı. Emeği geçenlere teşekkürler!” ifadelerine yer vermişti.

BİHA

31 Oca 2021 - 13:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Seher - Güzelim memleketimde böyle bir otelin yapılıp truzim canlandırıp halka ve gelen misafirlere daha iyi hizmet verilmesi için otelin yıkım kararını doğru bulmuyorum. Nihat özdalin saçma sapan asılsız yalanlarında halfeti halkı ve bilen biliyor. Kim doğru olduğunu saldırıya inanmıyorum asil saldıran bire bir kendisi olduğunu biliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 13:20

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi