MKYK Üyesi Polat'tan köy okuluna ziyaret

Eğitime tam zamanlı ve yüz yüze başlandığı köy okullarından birini ziyaret eden MKYK Üyesi Vildan Polat öğrencilere hediyeler dağıttı.

MKYK Üyesi Polat'tan köy okuluna ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında uzakten eğitim sürdüğü bu süreçte alınan karar ile uzun zaman sonra yüz yüze eğitim için köy okullarında ders zili çaldı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat da öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı. Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile birlikte Altıgör İlkokulu'na giden MKYK Üyesi Polat burada öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden MKYK Üyesi Polat ziyarete dair yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında köy okulları ve anaokulları bugün açıldı ve çocuklarımızın bir kısmı için bile olsa ders zili çalmış oldu. Bugün Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Eyyübiye Şube Müdürümüz birlikte, Şanlıurfa Atlıgör İlkokulunda çocuklarımızı ziyaret ettik ve onların yanında olmak istedik. Buradan velilerimizde dahil olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Maske, Mesafe ve Hijyen kuralları konusunda tekrardan uyarmak istiyorum. Ayrıca tüm zorlukları aşarak, gayretle çalışan değerli ve fedakãr öğretmenlerimize ve eğitim camiasına teşekkür ediyor, öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum."

MKYK Üyesi Polat öğretmenlerle de görüştükten sonra okuldan ayrıldı.

BİHA

#

16 Şub 2021 - 00:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan - Ne kadar vahim bir durum İşte neden eğitim de en son sıradayız anladınızmı Yazık ediyorsunuz o çocuklara oturup halinize ağlayacağınıza Urfa da eğitim sorunu çözeceğinize aman boş ver bende kime söylüyorsam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 00:47

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi