Küçük Nurullah için verdiği söz ile gönüllere dokundu!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un AK Evler'de yetişen görme engelli bir sporcuyla konuşması sosyal medyada gündem oldu. Küçük Nurullah'ın tedavisi için tüm masrafları karşılayacağını söyleyen Kuş, takdirleri topladı.

Küçük Nurullah için verdiği söz ile gönüllere dokundu!
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede bulunan ve genç sporcuların yetiştiği AK Evleri ziyaret etti.

Burada sporcularla sohbet eden ve bilgi alan Kuş, görme engeline rağmen sporcu bırakmayan Nurullah'ı fark etti. Nurullah'ın durumuyla ilgili bilgi alan Kuş, küçük Nurullah'ın tedavisi için verdiği söz ile gönüllere dokundu.

Kuş, Nurullah'ın görme sorunu için bütün masrafları karşılayacağını söyleyerek şu talimatı verdi:

"Tarkan hoca sen birebir ilgilen. uzman doktorlar bulalım. bütün masraflarını ben üstleneyim."

Kısa bir sürede sosyal medyada çok konuşulan video, takdirleri topladı. İşte Nurullah ve Başkan Kuş arasındaki o diyalog:

AJANS URFA

14 Eki 2020 - 08:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi