Kırıkçı’dan anlamlı ziyaret!

AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda çalışan kadın çalışanları ziyaret etti.

Fabrika ziyaretleri öncesi Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay'ı makamında ziyaret eden Başkan Kırıkçı hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Akabinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ve beraberindeki heyetle tekstil fabrikasında çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıtarak moral verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Kadının olmadığı hiçbir şey tam değil onlar olmadan her şey daima eksik kalıyor. Hayatı beraber yaşadığımız beraber paylaştığımız onun irfanından istifade ettiğimiz annelerimiz, onun saflığından etkilendiğimiz bacılarımız, sırtımızı dayadığımız eşlerimiz ve vicdanımızla büyüttüğümüz kızlarımız onlar hayatımızın birer parçası. Onlar olmadan dünya olmuyor. Tam’ın öteki yarısı aslında. Biz bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde usulü yerine getirdik ama yılın 365 gününü ve bir ömrü onlarla paylaşıyoruz. İyiki varlar” dedi.

BİHA

#

08 Mar 2021 - 18:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi