KHK'lı isimden şok iddia!

KHK'lı isim 'FETÖ Borsası'nı sokak ortasında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e anlatarak, AK Partili bir milletvekili yeğeninin kendisinden 150 bin lira istediğini iddia etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Gezileri kapsamında Van'ı ziyaret etti. Van'ın Erciş ilçesinde yaptığı ziyaretler esnasında Akşener'in yanına gelen bir vatandaş FETÖ Borsası'na ilişkin çok dikkat şok iddialar ortaya attı. Akşener'in yanına gelen vatandaş, 5 yıl önce Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden ihraç edildiğini ve 2 yıl önce beraat ettiğini belirterek, “2 yıldır beraat ettiğim halde göreve dönüşüm olmadı” dedi.

Geçtiğimiz hafta şu an iktidar partisinde milletvekili olan birinin yeğeninin kendisini aradığını ve kendisine “Dosya ne durumda?” diye sorduğunu söyledi. Milletvekili yeğeninin kendisine “Bu dosyayla ilgileneceğim ben” dediğini vurgulayan vatandaş, “Daha sonra 150 bin lira istedi benden. Hangi cesaretle hangi yüzle benden bu parayı istiyorsun?” diyerek tepki gösterdiğini iddia etti.

AJANS URFA

#

29 Tem 2021 - 14:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

GUNAYDIN TURKIYEM.... - BUNLAR GIRTLAKLARINA KADAR PISLIGE BATMISSSSS.PISLIKLERI KOKU VERMEYE BASLADI ARTIK.AMA URFA HALKI ICIN GECERSIZDIR BU.CUNKU KOYUN SURUSU GIBILER ANLAMAZLAR..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 14:44
02

urfalı 2 - bu iddiayı zamanında Ak Parti Eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'da gündeme getirdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 14:44

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi